ankara otel şarkı sözleri iç mimarlık ankara rent a car ankara sex izle
Meer informatie
Meest recente berichten
Facebook

15 uur geleden

Heusden Transparant

Vandaag ontvingen wij de antwoorden op de vragen die wij gesteld hadden met betrekking tot de overname van Emté door Jumbo. Hieronder de antwoorden. ... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook
Heusden Transparant | Blablabla
16376
post-template-default,single,single-post,postid-16376,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Blablabla

Blablabla

In de afgelopen maand was er weer het nodige aan de hand in de Heusdense politiek. Allereerst de zogenaamde Begrotingsvergadering medio november. De begroting was qua vormgeving aangepast in vergelijking met voorgaande jaren. Meer grafieken met cijfers over een aantal jaren. Doel daarvan is dat je via de website “waarstaatjegemeente”, gemeenten onderling kunt vergelijken qua prestaties. Opvallend daarbij was wel dat een groot aantal rubrieken niet te vergelijken zijn omdat Heusden die cijfers gewoon niet heeft aangeleverd dan wel ze niet bekend zijn. Vrijwel alle raadsleden vonden de plaatjes leuk, ik weet niet of dat komt omdat ze te lui zijn om te lezen of omdat ze plaatjes beter denken te begrijpen.

In die begrotingsvergadering was ook een agendapunt toegevoegd, Het Run. Aanleiding was een motie van een aantal partijen met de strekking om Het Run een lening te verstrekken, iets wat het College niet wilde. De vertoning die tijdens de behandeling van de motie ontstond moet haast gênant zijn geweest voor Mw Van den Dungen van Heusden Een. Fenomenaal hoe zij zichzelf en haar partij te kakken zette. Zelf zal zij het anders hebben beleefd, ongetwijfeld. Echter haar betoog bestond uit elementen die elkaar tegenspraken en bovendien had zij de gevolgen van een faillissement volstrekt niet in beeld. Onbegrijpelijk gezien het feit dat zij al meer dan 8 jaar in de gemeenteraad zit en omdat een dergelijk scenario zich al had voorgedaan. Namelijk ruim een jaar geleden bij het faillissement van de vorige erfpachter van Het Run. Anderzijds moet ik wel toegeven dat zij het meest loyale raadslid is jegens het College. Het maakt niet uit hoe bruin ze het bakken of hoe fout dat ze het doen. Mw Van de Dungen vindt alles goed.

Een ander persoon die er uitsprong was het jongmens van de VVD, de heer Blankers. Een kort betoog vol algemeenheden, niet inhoudelijk en een hoog blabla-gehalte. Hij zal het nog moeten leren, hij immers pas een paar jaar raadslid. Echter gezien zijn acteren vrees ik dat dat nog vele decennia in beslag  zal nemen.

Binnenkort is er weer een raadsvergadering. Naar ik heb begrepen zal daar een nieuw afval beleidsplan op de agenda staan. Afgaande op de uitlatingen in de diverse media ziet een fors deel van de bevolking dat volstrekt niet zitten. Niet dat dat iets uit zal maken voor de raadsleden van de coalitiepartijen. Die hebben compleet maling aan de hele Heusdense bevolking tot het moment dat er weer gemeenteraadsverkiezingen komen. En zij hebben het geluk dat het overgrote deel van de stemmers op dat moment alweer het gesukkel en de serviele houding van die raadsleden in de richting van het College vergeten zijn.

 

Adios amigos,

Flor de Oliva

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.