Wisseling van Fractievoorzitter

Title
Ga naar de inhoud

Wisseling van Fractievoorzitter

Heusden Transparant
Gepubliceerd in Updates · 28 mei 2021
PERSBERICHT

Heusden, 28 mei 2021

Na 10 jaar fractievoorzitter te zijn geweest van onze partij, vindt Frans van der Lee het moment daar gekomen om dat stokje over te dragen aan mevrouw Louise van der Heijden. Frans stopt niet met de politiek, hij blijft gewoon raadslid en gaat, zo stelt hij, op de oude voet verder.

Mr. Drs. L.A.J. van der Heijden heeft Fiscale Economie en Financieel Recht gestudeerd in Tilburg en Rotterdam. Bovenal is zij de trotse moeder van drie kinderen, twee meisjes en een jongen die ook de nodige zorg en aandacht vragen en moeten krijgen. Zij heeft er het volste vertrouwen in dat zij haar taak als moeder, samen met de fractie, kan combineren met de nieuwe taak van fractievoorzitter.

Louise is al sinds 2006 actief als raadslid in de gemeente Heusden en het sociaal domein, financiën en de sociale huisvesting hoorden tot haar portefeuille.
Louise is erg blij en buitengewoon vereerd dat zij is gevraagd om fractievoorzitter van Heusden Transparant te worden. Zij is er van overtuigd dat zij, met de steun van de overige fractieleden, die taak kan vervullen.

Er staan nog een aantal grote uitdagingen op de politieke agenda voor de aankomende jaren. Die wil ze graag, samen met de fractie gaan oppakken in het belang van de inwoners Heusden.
© 2018 - Heusden Transparant. Alle rechten voorbehouden.
Webhosting & Design by Conective.nl
Terug naar de inhoud