Heusden Transparant Updates - Heusden Transparant

Title
Ga naar de inhoud

Hoe dom kunde ge zen.....

Heusden Transparant
Gepubliceerd door in Flor de Oliva · 23 januari 2019
Kennelijk had Kees van Bokhoven niet zoveel te doen tegen het einde van het afgelopen jaar. Dus besloot hij maar eens om in een interview in het Brabants Dagblad zijn mening te ventileren over vragen die door raadsleden worden gesteld aan het College van B&W. Wat kolen op het vuur gooien en succes is verzekerd, dat moet Kees vast gedacht hebben.

 
Kees gaf als “eindejaarsgeschenk” een welgemeend advies aan Politiek Heusden. “Stel minder vragen en adviseer mensen om zelf contact op te nemen met de gemeente over problemen die spelen”. Raadsleden hebben een controlerende taak, zo stelde Kees heel ferm. Eigenlijk wel een grappige opmerking van Kees, maar niet als je de reacties las in de sociale media. Diverse mensen maakten kenbaar dat zij bij problemen contact hadden gehad met de gemeente, sommigen zelfs met Kees zelf, maar dat het resultaat nihil was, vaak zelfs geen enkele reactie!

 
Een columnist van Hallo Heusden reageerde ook op het interview en constateerde dat de toezegging van Kees om eens naar een probleem te kijken, daadwerkelijk ook bij dat kijken was gebleven.

 
Misschien, heel misschien zou Kees tot de conclusie kunnen komen dat raadsleden vanuit hun controlerende functie die vragen stellen. En dat in de hoop dat er dan wel iets gebeurd als er door inwoners een probleem wordt gesignaleerd, dat al eerder bij de gemeente of bij Kees zelf kenbaar is gemaakt. Althans meer dan alleen maar kijken. Geheel vrijblijvend heb ik ook een advies voor Kees. Beste Kees, als jij je een keer verveelt en dat is helemaal niet zo erg, ga de tuin schoffelen of zoiets maar geef geen interview meer met de strekking zoals je recent hebt gedaan. Dat is beter voor jouw geloofwaardigheid en dan ergeren zich minder mensen aan een niet bijster slimme opmerking van jou in een interview.
 

Overigens. Ik weet het niet hoor, maar zaten bij de vragen waar jij in het interview aan refereerde ook vragen van partijgenoten van jou zelf, dus van DMP?
Zo ja, misschien zou je daar dan kunnen beginnen met jouw zendingswerk.
 

Adios amigos,
 
Flor de Oliva


© 2018 - Heusden Transparant. Alle rechten voorbehouden.
Webhosting & Design by Conective.nl
Terug naar de inhoud